BORSA’DAN TARIM İL MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET...

Kırşehir Ticaret Borsası Başkanı Neşet Yavuz beraberindeki hayvancılık işletme sahipleri ile birlikte İl Müdürümüz Kenan ŞAHİN’ i makamında ziyaret ettiler.
İlimiz tarım ve hayvancılığı konusunda bilgi alış verişinde bulunulduğu ziyarette, Ticaret Borsası Başkanı Neşet Yavuz, İl Müdürlüğümüzce yapılan ve AHİKA destekli “Hayvan Pazarının Modernizasyonu” projesi kapsamında Müzayede Salonu ve Dezenfeksiyon Tünelinin tamamlanmasından dolayı İl Müdürümüz Kenan ŞAHİN’ e teşekkür etti.
Kırşehir tarımı ve hayvancılığı konusunda hep birlikte koordinasyon içinde çalışarak daha iyi bir noktaya gelineceğini belirten İl Müdürümüz Kenan ŞAHİN; “Ticaret Borsamızla koordineli çalışarak, Müdürlüğümüzce gerçekleştirilen proje ile AHİKA’ nın verdiği destekle Hayvan Pazarının Modernizasyonu projesi kapsamında yapılan Müzayede Salonu ve Dezenfeksiyon Tüneli ile bölgemizde örnek bir canlı hayvan pazarı oluşturduk. Bu tür çalışmaları birlikte istişare içinde yaparak iyi bir noktada olan ilimiz hayvancılığını daha ileri bir noktaya taşıyacağımıza inanıyorum. Ticaret Borsamızın bizlere verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
İl Tarım Gıda ve Hayvancılık İl Müdürü Şahin ise "Ticaret Borsasının Başarılı çalışmalarını takip ediyoruz bundan önce olduğu gibi bundan sonrada birlikte çalışıp ilimiz ve dolayısı ile Ülkemiz hayvancılığına katkı sağlayacağız"dedi.