Kırşehir Oda ve Borsa Yetkilileri Hisarcıklıoğlu’nu Kent Tesislerinde ağırladı

Kırşehir Ticaret Borsası Yönetimi ve Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri, TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu'nu ağırladı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Kırşehir'de TB ve TSO heyeti ile görüştü. Hisarcıklıoğlu, Hacıbektaş ve Kayseri'de yapacağı temaslar öncesinde Kırşehir'i ziyaret ederek, TB ve TSO heyeti ile istişare yaptı. Kent Tesislerinde yapılan toplantıya TB Başkanı Neşet YAVUZ Başkan Yardımcıları Atilla TAN Hüseyin GÜZEL Meclis Başkanı Murat ÇAĞLAYAN ,TSO Meclis Başkanı Zafer Çam, TSO Yönetim Kurulu Başkanı Müfit Göçen, TSO ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçelerin oda başkanları katıldı. Toplantıda Kırşehir'in ekonomik durumu ve yatırımlarına ilişkin bilgiler alan Başkan Hisarcıklıoğlu, Kırşehir heyetinin kendisine gösterdiği yakın ilgili ve misafirperverlikten dolayı son derece mutlu oldu. Odaların ve Borsanın Genel Sekreterlerinin de katıldığı toplantıda, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'ndan Kırşehir'e üniversite kurma yönünde taleplerini ileten Kırşehir heyeti, ayrıca önümüzdeki aylarda yapılacak olan Oda ve Borsa Müşerek toplantısı ile TSO hizmet binasının açılış törenine Hisarcıklıoğlu'nu davet ettiler.

Yaklaşık 1 saat süren toplantı sonrasında Kırşehir heyeti ve Hisarcıklıoğlu, birlikte Hacıbektaş'a geçerek burada yapılan incelemelere katıldılar. Kırşehir heyeti, yapılan gezi ve incelemeler sonrasında Kırşehir'e döndüler.