Kırşehir Ticaret Borsası, Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası ve Mucur Ticaret Odası'nın ortaklaşa düzenlediği organizasyonla, başkan ve yönetim kurulu üyeleri ve deleger TOBB'un 60. yaşı ve 67. genel kuruluna katıldılar..

Kırşehir Ticaret Borsası, Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası ve Mucur Ticaret Odası'nın ortaklaşa düzenlediği organizasyonla, başkan ve yönetim kurulu üyeleri TOBB'un 60. yaşı ve 67. genel kuruluna katıldı.

Kırşehir Ticaret Borsası Başkanı Neşet Yavuz Meclis başkanı Murat Çağlayan Delege ler Necaattin Torun ve Allaattin Gözel ve Disiplin Kurulu üyeleri Davut Bulut ve Nebi Sarı Genc gırrısımcıler baskanı Çağatay Han Torun ve Genel sekreter battal çelik katıldı.

Genel Kurula ayrıca Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Zafer Çam, Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Müfit Göçen, ve Mucur Ticaret Odası yönetimide katıldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin kuruluşunun 60. yılı ve 67. genel kuruluna katıldı. TOBB ETÜ’de yapılan Genel Kurul’a Başbakan Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun yanı sıra, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, siyasi parti temsilcileri, milletvekilleri, bürokratlar, iş dünyasının temsilcileri ile TOBB delegeleri katıldı.

Genel Kurulda Kırsehır Tıcaret Borsası Tıcaret odası ve mucur tıcaret

Odasının ortaklasa duzenlediği Kırşehirin Ahi pilavı ve helvasının

dağıtılırken Kırşehirin tanıtımı ıle ilgılı brosürlerın dagıtıldıgı bırde

stant acıldı ..