KIRŞEHİR GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU GÖREV DAĞILIMI YAPTI!

TOBB Genç Girişimciler İcra Kurulu seçimleri 14 Aralık 2012 Cuma günü Kırşehir Ticaret ve sanayi Odası, Kırşehir Ticaret Borsası, Kaman Ticaret ve Sanayi odası ile Mucur Ticaret ve sanayi Odasında yapılmıştır.

Yapılan seçimler neticesinde Kırşehir Ticaret ve sanayi Odasından, Ozan MURAT ERASLAN,Celal YILMAZ, Çağatay KODAZ,Orhan ÇOPUROĞLU ve Mustafa SEÇİLMİŞ İcra Kurulu asil üyeliklerine seçilirken, Kırşehir Ticaret Borsasından; Çağatay Han TORUN, ,Ömer ŞANAL,Enver YAVUZ ,Kadir han ALTIN ve Cumhur TORUN ,Kaman Ticaret ve sanayi Odasından; Doğan ORDU , Mucur Ticaret ve sanayi Odasından ; Ramazan YABANLI, Murat YAVUZ, Suat BAYRAKTAR ile Murat BADEM seçilmiştir.

Daha sonra seçilen İcra Komitesi üyeleri 25.12.2012 Salı günü saat 15.00 da Koordinatör Oda olan Kırşehir Ticaret Borsası Hizmet binasında Başkan ve Başkan Yardımcılarını seçmek için toplanıldı. Toplantıda yapılan seçimler neticesinde Eski başkan Çağatay Han TORUN tekrar Başkanlığa seçilirken Başkan yardımcığına da Mucur İcra komitesinden Ramazan YABANLI, Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası İcra kurulundan Çağatay KODAZ, ve Orhan ÇOPUROĞLU Kırşehir Ticaret Borsasından ise Enver YAVUZ seçilmiştir.

Yeni Yönetim Kurulu İlk toplantısını 11 Ocak Cuma günü Borsa idari binası Toplantı salonunda gerçekleştirecek olup 2013 yılı içinde yapılacak faaliyetler ele alınacak.