BAHÇECİ BORSAYI ZİYARET ETTİ..

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci Ticaret Borsasımızı Ziyaret etti.

Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci ,Başkan Yardımcısı Halil Tan ile birlikte Kırşehir Ticaret Borsamızı ziyaret etti.

Seçim çalışmaları sebebi ile borsaya gelen Bahçeciyi Borsa Başkanı Neşet Yavuz,Başkan Yardımcıları Atilla Tan ,Davut Bulut ,Meclis Başkanı Süleyman Kaya Meclis Başkan Yardımcısı Necaattin Torun ,Meclis Üyeleri Osman Seçer Nebi Sarı Alattin Gözel Ömer Güzel ve Genel Sekreter Battal Çelik karşıladılar.

Bahçeci ; "Yerel Yönetimlerde Sivil toplum örgütlerinin çok önemli rol aldığını bu anlamda bundna önce olduğu gibi bundan sonrada Ticaret Borsası ile ilimizin faydasına olacak her konuda birlikte hareket edeceklerini söyledi,ayrıca Ahilik TOBB tarafın dan yapılan 7.milyarlık katı sebebi ile Ticaret borsasına yapmış olduğu katkıdan dolayı da teşekkür etti.

Borsa Başkanı Neşet Yavuz da ;" Ticaret Borsasının yapmış olduğu hizmetlerde belediyemizin desteklerini gördük görmeye de devam edeceğiz ayrıca bundan sonraki yapılacak olan gerek borsamız ve gerekse ilimiz adına her türlü çalışmada da belediyemizin yanında olacağız.Seçimlerin İlimiz ve ülkemize hayır getirmesini temenni ediyorum “dedi.

Yaklaşık 1 saat süren sohbetin ardından fotoğraf çekimleri yapıldı ve Belediye başkanlığı seçiminde Yaşar Bahçeciye başarı dilendi…

KIRŞEHİR TİCARET BORSASI