Kırşehir Ticaret Borsasından Stratejik Plan Toplantısı

Kırşehir Ticaret Borsası tarafından 2014 -2017 yılları arası stratejik plan hedefleri ile ilgili dış paydaş toplantısı yapıldı.

Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Atilla Tan’ın öncülüğünde yapılan toplantının açılış konuşması yapan Tan ” Stratejik plan ile ilgili olarak yapılan toplantıya katılım ve katkılarından dolayı misafirlerimize teşekkür ediyorum toplantının Borsamıza ve ilimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum “dedi.

Daha Sonra Ticaret Borsası Genel Sekreteri Battal Çelik Ticaret Borsasının işlevi görev ve sorumlulukları ile ilgili olarak kurulduğu günden bu yana yaptıkları hizmetler hakkında sunum yaptı.

Çelik ” 19 yıllık bir Borsa olmamıza rağmen Ülkemizde Hayvan Borsacılığı ile Hububat- Tahıl Borsacılığını ikisini bir arada yürüten az sayıdaki borsadan biri olduklarını söyledi.

Daha evvel Atıl vaziyette Bulunan Hayvan Pazarını Modernize ederek Ülkenin En büyük Hayvan Pazarlarından biri haline getirdik, önümüzdeki dönem için ise Hayvan Satış Salonu, Dezenfektan Tünelleri Barkot ve otomasyon Sistemine geçerek hayvan pazarını daha modern hale getirmek için çalışmalarımız devam etmektedir.

Yine Eski Buğday pazarını da şehir merkezindeki kötü görüntüsünden kurtararak üyeleremize daha güzel hizmet vermek adına Tarım Ticaret Merkezine 34 adet depo kurup üyelerimizin hizmetine sunduk.Buğday pazarımıza yönelik çalışmalarımızda devam etmekte bu dönemde laboratuar kurarak üyelerimize daha iyi ve kaliteli hizmet sunacağız.” dedi.

Daha Sonra Stratejik plan danışmanı Önder Aydın dış paydaşlara toplantı hakkında bilgi verdi.

Aydın Yaptığı açıklamada “ Kırşehir Ticaret Borsası ile başlamış oldukları Stratejik plan çalışmasının dış paydaş toplantısı için toplanmış bulunduklarını bu anlamda Ticaret borsasının birebir ilişki içinde bulunduğu paydaşlarla birlikte toplantı yaptıklarını “ söyledi . Aydın konuşmasına şöyle devam etti; Paydaşlar ile birlikte Ticaret Borsasının bölgesel ve ulusal arenada olan gelişmelerden hangileri bizler için fırsat , hangileri tehdit ; Borsamızın Güçlü ve zayıf yönlerini tespit etmeye çalışacağız. Bu bilgiler ışığında Stratejik planımızı oluşturacağız” dedi.

Toplantıya Valilik İl Planlama müdürü Alaattin Gayretli, Gürkan Kayı, İl tarım Müdürü Kenan Şahin, Nuh Bektaş, Aydın Keskin, Türker Gültekin, Özgür Öztürk, T.M.O. Şube müdürlüğünden Selçuk Demirağ, Selim Bolat, Ahika kordinatötü Gökhan Gömcü, Ahi Evran Ünversitesinden Yard.Doç.İsmail Demir, Yard.Doç.Gökan Filik, Kırşehir Belediyesinden Çevre Mühendisi Esengül Türkeş, Ahmet Kahraman, Zabıta müdürlüğünden Mehmet Güneş, Kasaplar Odası Başkanı Hasan Ünlü,Damızlık Sığır Yetiştiricileri başkanlığından Bülent Ozan,Esnaf Sanatkarlar odası başkanlığından Fatih Tokmak,Ticaret Odasından İpek Metintürk,Ticaret Borsası adına Yönetim Kurulu başkan Yardımcısı Atilla Tan, Genel Sekreter Battal Çelik katıldılar.

Yaklaşık 4 saat süren toplantının sonuç bildirgesi önümüzdeki günlerde paydaşlarımıza ,basına ve üyelerimize duyurulacaktır.