BAŞKAN YAVUZ’A CUMHURBAŞKANINDAN PLAKET…

TOBB bünyesinde 10, 20, 30 ve 40 yılını dolduranlara Hizmet Şeref Belgesi verildi. TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğindeki törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı.
TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu burada yaptığı konuşmada, Hizmet Şeref Belgesi'ne layık görülen üyelere ilişkin, "Kazanırken kazandırmanın, insanlara iş ve aş sağlamanın değerini öğrettiler, dürüst tüccarın ne olduğunu gösterdiler" dedi.

Hisarcıklıoğlu, TOBB camiası olarak birlik, beraberlik ve vefaya büyük önem verdiklerini söyledi. Törene katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Başbakanlığı döneminde TOBB camiasıyla istişareye büyük önem verdiğini dile getiren Hisarcıklıoğlu, "Farklı ortamlarda defalarca bizlerle bir araya geldiniz. Başbakanlığınız süresi boyunca TOBB genel kurullarının tamamında bizimle oldunuz. Bizi asla yalnız bırakmadınız. İlk kez Cumhurbaşkanı olarak sizleri ağırlıyoruz. Camiamıza verdiğiniz destekten dolayı size gönül dolusu şükranlarımızı sunuyoruz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, TOBB bünyesinde 10, 20, 30 ve 40 yılını dolduran üyelere
Hizmet Şeref Belgeleri ve plaketlerini verdi.

Hisarcıklıoğlu ve Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra TOBB İkiz Kuleler’in bahçesine 71’inci  Genel Kurul dolayısıyla kurulan stantları gezdiler.

Plaket ve Hizmet Töreni sonrasında açıklamada bulunan Kırşehir Ticaret Borsası  Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB doğal delegesi Neşet YAVUZ “ Kırşehir Ticaret Borsası kurulduğu günden bu yana üyesi bulunmaktayım yaklaşık 1998 yılından buyanda Yönetim Kurulu Başkanlığını yapmaktayım. 17 yıldır da Tobb delegelinde bulunuyorum. Bu nedenle Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği olarak şahsımı onurlandırarak Hizmet Şerefi Belgesi ve plaket verme nezaketlerinden dolayı teşekkürlerimi  sunuyorum.”dedi.Hizmet Şeref Belgesine layık görülenlerle Cumhurbaşkanı birlikte resim çekindiler.