TERÖRÜ LANETLİYORUZ...

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde meydana gelen korkunç saldırıya ilişkin bir mesaj yayımlayan Kırşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Neşet YAVUZ; masumların canına kasteden terörün her türlüsünü lanetle kınadıklarını ifade etti.
Yavuzz “Bu saldırılar ülkemizin birlik, beraberlik ve huzuruna yöneliktir. Hayatını kaybedenler için acımız sonsuzdur. Bu saldırılar karşısında, millet olarak sağduyumuzu korumalıyız” dedi.
Yavuz mesajında şu sözlere yer verdi:
“Geçtiğimiz günlerde çok sayıda vatandaşımızın ölümüne ve yaralanmasına yol açan insanlık dışı saldırıyı Nefretle ve şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz.
İnanıyoruz ki devletimiz bu saldırının faillerini en kısa sürede bulacak ve yargı önüne çıkaracaktır.
Birlik ve Beraberliğe son derece ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde güzel ülkemizde bu tür olayların olması son derece üzücüdür.
Olaylarda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Allah hepsinin ailesine sabır ihsan eylesin. Milletimizin başı sağolsun.” dedi.